Березанська міська рада перемогла у конкурсному відборі проєкту PROSTO

Стало відомо, що Березанська міська рада взяла участь у конкурсному відборі шведсько-українського проєкту PROSTO "Підтримка доступності послуг в Україні" та перемогла

Про це повідомляє  пресслужба Березанської міської ради.

24 листопада відбувся перший візит експертів шведсько-українського проєкту PROSTO Ольги Калініченко та Євгена Іщука, які відвідали ЦНАП, ознайомилися з його роботою, зустрілися з колективом Центру та працівниками структурних підрозділів, які є суб'єктами надання послуг. Пані Ольга презентувала присутнім Проєкт PROSTO, зазначивши, що це дворічна програма, яка спрямована на допомогу громадам для збільшення їх спроможності, надання експертної допомоги щодо вдосконалення діляльності ЦНАП, проведення навчання та залучення жителів до демократичних процесів у громаді.

Олексій Рябоконь, заступник міського голови, проінформував про підготовку проєкту реконструкції ЦНАПу та наміри міської ради щодо покращення послуг, які надаються сьогодні в Центрі, а також можливості впровадження нових для задоволення потреб березанців. Тож учасники зустрічі мали можливість познайомитися з ескізами та проєктними пропозиціями щодо створення нового ЦНАП.

Зв'язатися з нами -

+380930755740 , oblastnumber1@gmail.com