На Київщині прикордонники зафіксували "бум" правопорушень

У Київській області прикордонники зафіксували значну кількість правопорушень різного характеру

Про це повідомляє  "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ"  у Facebook.

Прикордонники виявили в українця та іноземця підроблені документи. Громадян зупинили для перевірки в напрямку столиці.

У громадянина України, який керував Chevrolet, 1989 року народження прикордонники виявили повністю підроблене водійське посвідчення видане на його установчі дані. Аналогічна ситуація була з громадянином Азербайджану, який придбав посівдчення за 300 доларів США в себе на батьківщині. Крім цього прикордонники зафіксували в чоловіка перевищення терміну перебування на території України.

Для складання матеріалів справи за ст. 358 КК України "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів" громадян передали співробітникам Нацполіції.

Ще в двох українців 1974 та 1987 року народження прикордонники виявили відсутність водійських посвідчень. Чоловіки керували транспортними засобами марки Skoda та Mini Cooper.

Громадян передали для складання матеріалів справи за ст. 126 КУпАП "Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами".

У громадян України прикордонники виявили незаконне відвідування ТОТ та перевищення терміну перебування на території України.

Прикордонники встановили, що українка 1974 року народження у вересні 2021 року виїхала через закритий пункт пропуску "Успенка", що на ТОТ. А в громадянина рф 1984 року народження прикордонники виявили перевищення терміну перебування в Україні в шість років.

Зв'язатися з нами -

+380930755740 , oblastnumber1@gmail.com